OPGESCHORT: Zuid: Het Leenderbos

LET OP: Gezien de heersende pandemie schorten wij onze activiteiten tot nadere kennisgeving op. De data die hier vermeld staan zijn niet langer van toepassing. Zodra er een nieuwe datum bekend is zal dit zodoende aangepast worden. Excuses voor het ongemak en hopelijk tot binnenkort!

Op 11 april zal de eerste wandeling van De Stroom – Zuid plaatsvinden! Het mooie bos ten zuiden van Eindhoven, het Leenderbos, zal dan verkend worden. Vroeger een zandverstuiving met wat heide, was boswachterij Leenderbos verwaarloosd. Nadat Staatsbosbeheer het in de jaren ’30 kocht, plantte ze bos aan zoals in veel andere plekken in nederland ook gebeurde. Nu staat het bekend om haar mooie heide, diversiteit in boom- en dierensoorten, en grote wandelpaden. Dit alles te bereiken binnen 15 minuten met de bus.

We verzamelen om half 12 op station Eindhoven Centraal, waarna we de bus kwart voor 12 nemen naar het woud. De bus gaat maar 1 keer per uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.
Als het je leuk lijkt om mee te gaan, stuur ons dan een berichtje! Dan houden we rekening met je aankomst en eventuele vertraging.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!