Kameraadschappelijke Wandeling in de buurt van Wassenaar, Meijendel.

(w)Afgelast- Westelijke Wandeling bij Wassenaar – Meijendel

Hoi lezers, helaas is deze wandeling afgelast of in ieder geval tot nader orde uitgesteld. Wellicht een andere keer? Gelukkig hebben we nog heel wat staan, dus sluit je aan!

 

 

Daar is ‘t ie dan! Een wandeling in het Westen!

 

De Stroom trekt de wandelbeentjes weer aan, en dat ditmaal in Zuid-Holland. Omdat ik vrijwel niks weet van Wassenaar behalve dat Duinrell er ligt, en blijkbaar spelde ik Duinrell al met een l te weinig, had ik Wikipedia al even open. Het ligt inderdaad in Zuid-Holland. Aan de gemeentelijke politiek te zien hoef ik er ook niet al te lang te vertoeven want ze hebben er wel vier smaken VVD in de raad.

wat ook wel weer ergens grappig is toch?

 

Natuurlijk met de westelijke kameraden van de Stroom al wat overleg gehad. In principe willen we eind Maart en dan ook echt EIND maart op de 31e de wandeling doen.  Mijn voorstel is een rondje van Uitzichtpunt naar Uitkijkpunt enzovoorts. Het verschil tussen Uitzichtpunt en uitkijkpunt zal wel zoiets zijn als het verschil tussen Hart voor Wassenaar en Passie voor Wassenaar.  De voorgestelde route is een kleine tien kilometer, en daarbij zit een stukje dat wel daadwerkelijk in Wassenaar is, en niet alleen dat stukje vanaf de de beoogde bushalte het park in. Als we willen kunnen we namelijk ook even langs bij een monument voor hen die vielen. Voor een snufje cultuur en gezonde stadslucht.

 

We verzamelen om 13:00 ‘s middags bij bushalte de Kieviet in Wassenaar. Dat zou ons een mooi middagje moeten beloven, en zo kunnen we vlak bij het gebied verzamelen.  Tot daar!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!