West: klimmen

Op zaterdag 10 december gaan we de hoogte in! Bij het zogenaamde boulderen klim en klauter je tot vier meter, en wel zonder harnas zodat je je helemaal vrij voelt. Een sport die je zowel lichamelijk als mentaal compleet uitdaagt, maar zowel geschikt voor absolute beginners als voor sporters die al iets meer ervaring hebben. We krijgen zelfs een uur introductieles van een instructeur!

We verzamelen om 12:30 voor de deur van boulderhal STERK Spoor aan de Schaverijstraat 52 te Utrecht. Dit is op ongeveer 10 minuten lopen vanaf Station Zuilen, een treinritje van 5 minuten vanaf Utrecht Centraal. Zo staan we stipt om 13:00 klaar om te gaan klimmen, en doen we rond drie uur nog samen een drankje.

Het is aan te raden om sportkleding mee te nemen. Je kunt je ter plekke omkleden. Kies kleding waarin je je schouders, heupen en knieën goed kan bewegen. Schoenen zijn niet nodig, die krijg je daar. In de leenschoenen moet je wel sokken dragen. Als je zelf al klimschoenen of andere klimspullen hebt, neem je die uiteraard ook mee. Verder is een flesje water geen overbodige luxe, en is het aan te raden om de nagels van je vingers kort te knippen, omdat deze anders kunnen scheuren. Sieraden moet je zoveel mogelijk af doen, maar brillen zijn geen probleem.

Aan deze activiteit zijn kosten verbonden. Leden betalen 8 euro per persoon. Niet-leden betalen de entreeprijs van STERK (maximaal 11,50) plus 4 euro voor de leenschoenen.

We willen graag van tevoren weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Meld je daarom het liefste vooraf aan door een mailtje te sturen naar stroomwest@kameraadschappij.nl. Maar ook als je last minute wil komen ben je welkom!

Tot op de muur!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!