https://pixabay.com/nl/photos/lage-vuursche-bos-bomen-hilversum-4141711/

De Vuursche – Wandeling Rood Nijmegen

Goenavund, vanuit Rood Nijmegen zijn wij als Kameraadschappij uitgenodigd.

Om met hen een wandeling af te spreken natuurlijk. Ik heb nog niet alle informatie, blijkbaar wordt de locatie nog gezocht, maar het plan líjkt te zijn dat Rood Nijmegen en Rood Rotterdam met elkaar een wandeling wilden plannen, en daarvoor hebben ze ook de Kameraadschappij uitgenodigd. Dit al aan het eind van deze maand, dus op 30 juni. Mooi een weekje na onze tweede stadswandeling te Groningen.

 

Dat is heel begrijpelijk natuurlijk ivm onze welgetrainde wandelbeentjes. De kameraden van Rood willen ook graag prikkers regelen om daarmee wat zwerfvuil op te ruimen, en ik denk dat dat een zeer nobel iets is om aan mee te werken.

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte, en wanneer ik meer weet zal ik hier in deze post toevoegen. En over de appgroepen communiceren.  Ook natuurlijk zijn jullie van harte welkom om je aan te sluiten!

 

Ik ben in elk geval van plan er bij te zijn!  Laat je weten als je ook mee gaat?  Hoeft niet, maar wel zo fijn. Sowieso welkom!

 

 

Het zal de oplettende lezer opvallen – ja, we hebben vooral in bepaalde regio’s activiteiten.
We staan altijd open voor suggesties om ergens anders wat te doen!

 

Bij deze de op-de-hoogte-houding – we verzamelen om 13:00 bij Station Baarn op 30 juni 2024. Vanaf daar gaan we deze NS-route volgen. 

Kom ook! Ziet er uit als een mooi stukje bosgebied. Zoveel daarvan is er hier in Nederland niet! Zorg zoals altijd voor wat te bikken onderweg. En misschien een extra afvalzak. Zwembroek hoeft niet.

 

 

 

De afbeelding hiervoor gebruikt heb ik hierrrr vandaan. Er staat daar, heel sociaal ‘gratis te gebruiken’ en dat komt me goed uit. Dank aan ‘Lettinck’.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!