Muzieum- Expeditie Ribbelson

Op zondag 27 augustus organiseert Kameraadschappij “De Vlam” een bezoek aan het Muzieum in Nijmegen. We gaan de Expeditie Ribbelroute volgen.

Bij de expeditie gaan we met ieder een VR-bril op door Nijmegen. We stappen in de ogen van slechtzienden en worden begeleid door een slechtziende gids. De expeditie wil laten zien hoe het is om als slechtziende door het leven te gaan. Hopelijk wordt het een eye opening ervaring.

Omdat we voor een specifiek aantal mensen moeten reserveren, is aanmelden verplicht. De exacte tijd volgt nog, maar het zal in het begin van de middag zijn. Om je aan te melden is het voldoende om in de app-groep van de Vlam te noemen dat je mee wilt. Of mail me op contact@kameraadschappij.nl . Hopelijk zien we je dan!

 

 

—-

deze wandeling is dus de uitzondering op ons normale verwelkomende beleid. Je kunt je nog steeds bij ons aansluiten, maar wees er op tijd bij en stuur een berichtje. Op tijd is in dit geval minstens een week vóór we gaan. Overigens valt de Expeditie Ribbelroute ook individueel te volgen.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!