OPGESCHORT: Vechten voor je Rechten

LET OP: Gezien de heersende pandemie schorten wij onze activiteiten tot nadere kennisgeving op. De data die hier vermeld staan zijn niet langer van toepassing. Zodra er een nieuwe datum bekend is zal dit zodoende aangepast worden. Excuses voor het ongemak en hopelijk tot binnenkort!

Op vrijdag 10 april organiseert De Vlam de eerste van een reeks lezingen over de geschiedenis van de Nederlandse vakbeweging. In Gronings café De Graanrepubliek komen we samen om naar Ed van Eijbergen te luisteren. Ed is een ervaren vakbondsman en een begenadigd spreker die met veel passie in vijf delen de geschiedenis van de vakbeweging uit de doeken zal doen.

De lezing begint om 18:30. Omdat sommige mensen daardoor wellicht weinig tijd hebben gehad om een maaltijd te koken zullen wij zorgen dat er enkele hapjes klaarliggen. Achteraf is iedereen welkom om te blijven plakken voor een paar gezellige biertjes!

In dit eerste deel van de serie zal de spreker het prille en chaotische begin van historie van de vakbeweging behandelen. Mis het niet, en neem je vrienden mee!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!