Noord: Discgolfen in Stad

Op zaterdag 12 september gaan we met de Stroom – Noord discgolfen in het Groninger Stadspark! Disc golf speel je zoals je normaal gesproken golf speelt, maar dan met een disc, een soort frisbee. Het parcours in het Stadspark zal ons door het hele park leiden. Je hoeft geen ervaring te hebben met het spel om mee te doen, iedereen is welkom.

We verzamelen om 11 uur bij de ingang van het Stadspark aan de Concourslaan. Dit is op loopafstand van het Groninger Hoofdstation. Heb je zelf een of meerdere discs, neem deze dan mee. Heb je die zelf niet, dan kun je een disc huren bij de kiosk. Lijkt het je leuk om een disc mee te gooien? Laat het ons vooral weten via een berichtje aan onze facebookpagina of e-mail naar contact@kameraadschappij.nl, zodat we zeker weten dat we kunnen voldoen aan de Coronamaatregelen en alvast een disc voor je kunnen reserveren bij de kiosk in het park. Dit kost 5 euro en kan je daar betalen.

Kom je met het OV, wees dan verstandig en breng jezelf en anderen niet in onnodig risico. Draag een mondkapje tijdens de tocht over het parcours en blijf op anderhalf meter afstand van je kameraden!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!