Noord: De Onlanden

Zaterdag 11 juli is het zover! Dan gaan we eindelijk weer (met beperkte capaciteit) wandelen. De Stroom – Noord heeft een fijne route uitgestippeld door de Onlanden. De Onlanden is een relatief jong natuurgebied ter grootte van maar liefst 3500 voetbalvelden vol ruige heide, moerasbos en water. Dit moderne stukje natuur geeft een impressie van de oerstaat van Groningen: nat, drassig moeras met een hoge biodiversiteit en stille meren.

Lijkt het je leuk om ook mee te wandelen? Laat het ons vooral weten via een berichtje aan onze facebookpagina of e-mail naar contact@kameraadschappij.nl, zodat we zeker weten dat we kunnen voldoen aan de Coronamaatregelen. We beginnen om 11 uur bij restaurant De Onlanderij. Deze locatie grenst aan de zuidkant van de stad en is daarom makkelijk te bereiken zonder het OV te gebruiken.

Kom je wel met het OV, wees dan verstandig en breng jezelf en anderen niet in onnodig risico. Draag een mondkapje tijdens de wandeling en houd anderhalf meter afstand met je kameraden!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!