Lezing: How capitalism took hold of graphic design and how to escape from it

Ruben Pater is een Nederlandse designer wiens missie het is om door middel van kunst complexe politieke problemen in beeld te vangen. Op donderdag 20 oktober geeft hij naar aanleiding van zijn nieuwe boek “CAPSLOCK: How capitalism took hold of graphic design and how to escape from it” een lezing over graphic design, politiek en kapitalisme in de Gaffel (Gaffelstraat 61B) in Rotterdam. De lezing begint om 7 uur ‘s avonds. Iedereen is welkom om voorbeelden van kapitalistisch en/of aansprekend design mee te brengen en te bediscussiëren met de groep!

De lezing wordt in het Nederlands gegeven, maar kan zo nodig naar het Engels vertaald worden. Neem hiervoor contact op met de organisatoren via contact@socialistenoostbrabant.nl

Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met Socialisten Oost-Brabant, een groep socialisten actief in Limburg en het oosten van Noord-Brabant. Zij zijn deel van de landelijke Socialisten-beweging, en werken naast hun activiteiten in de arbeidersbeweging nauw samen met de Eindhovense afdeling van ROOD, Socialistische Jongeren.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!