Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OPGESCHORT: Kickboksen

31 december 2020 @ 13:00 - 17:00

LET OP: Gezien de heersende pandemie schorten wij onze activiteiten tot nadere kennisgeving op. De data die hier vermeld staan zijn niet langer van toepassing. Zodra er een nieuwe datum bekend is zal dit zodoende aangepast worden. Excuses voor het ongemak en hopelijk tot binnenkort!

Zondag 5 april organiseert De Stroom weer een kickboksles! Er is geen enkele ervaring vereist om aan deze les mee te doen en iedereen is welkom. Het zal in Utrecht plaatsvinden, maar waar en hoe laat precies delen we alleen mee aan geïnteresseerden die zich aanmelden voor dit evenement door een berichtje naar de pagina te sturen, of ons te mailen op contact@kameraadschappij.nl.

Afhankelijk van het aantal participanten zullen we een kleine bijdrage vragen van een paar euro’s: dit om de gymzaal te bekostigen. Er is een aantal bokshandschoenen aanwezig en mensen zonder mogen deze kosteloos lenen zo lang de voorraad strekt. Om zeker te zijn dat er genoeg bokshandschoenen zijn voor iedereen moet je ons laten weten of je wel of geen eigen paar bezit! Tot snel­čÜę

Gegevens

Datum:
31 december 2020
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht
Utrecht
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps