Guerilla Gardening!

Hallo kameraden, even een evenementje om guerilla gardening op onze kalender te zetten. En mag ik daarbij zeggen dat ik echt ontzettend blij met toch best wel een handjevol evenement op de planning? Heerlijk! Geweldig! Doe mee!

Vergeet niet dat de rode lap zadenpakketjes heeft liggen voor ons ❤ Ies graties met de bestelcode die je ziet in onze apps. Dit is natuurlijk het beste seizoen om te zaaien dus bestel ze vooral snel! DRL heeft de bijenstichting al gesteund met de bestelling, maar nu de daadwerkelijke fysieke bijen nog.  ‘t is een mooi mengsel van bij en vlindervriendelijke bloemen dus vooral doen – https://derodelap.nl/product/guerrilla-gardening-zadenpakket/

🌼🌻🐝 🌻🌸 🦋 🌼🪻 🐝🌻🌼

Lijkt me ook heel vet om straks een dag te hebben waarop we gewoon zaaien “met ‘z’n allen.” Kunnen we met wat geluk een mooie fotogalerij maken van ‘hier hebben we gezaaid.’ en met wat meer geluk kunnen we paar maand later die plekken weer terug vinden met ‘en dit is er uit gekomen.’

Dat waren de whatsappberichtjes hierover, intussen ook alweer even geleden.  Laten we dit op de dertigste doen, iedereen die dan al diens zaadjes heeft kan dan gewoon lekker even fotootjes maken van waar ze gezaaid hebben. Stuur mij die foto’s op contact@kameraadschappij.nl en dan gaan we eens kijken of we niet een mooie galerij in elkaar kunnen zetten.  Zoals gezegd kost het zakje zelf niks, en voor 100g prima bloemzaad lijkt mij dat een geweldige deal. Zo kunnen we samen iets doen zonder samen te zijn, en zo kunnen we het insectenleven bij-staan!

 

Laten we eerlijk zijn, wij hebben die bijen gewoon nodig. En bijen hebben bloemen nodig. Vandaar, deze operatie zaadpiraat. Maar die operatie heeft operators nodig. Nou hoeven we niet scalpelscherp te opereren, gelukkig. De schep past ons beter in deze! Of in elk geval een handje vol.

 

Dus doe me een plezier en regel die zaadjes hier. 

 

Guerrilla gardening campagne