Dutch Design Week 2023

Zondag 28 oktober gaat de Vlam naar de Dutch Design Week! Dit jaarlijkse design-evenement in Eindhoven stelt het werk van duizenden artiesten tentoon, waarbij alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen. Een groot deel van de Dutch Design Week is gratis te bezoeken, in openbare galerieën of gewoon op straat, en brengt zo kunst en design op een toegankelijke manier naar het publiek. Daarnaast worden aan alle kanten, in elke tentoonstelling, lezing, bijeenkomst of debat, grote vragen gesteld over ethiek, duurzaamheid, technologische ontwikkeling en de toekomst van design. Het thema van dit jaar is Picture This: een oproep tot het inbeelden en bouwen van een nieuwe, betere wereld.
We verzamelen om 12 uur voor station Eindhoven Centraal, waarna we dwars door de stad op weg zullen gaan naar de verschillende locaties. Is er iets speciaals dat je wil zien? Zeg het ons vooral!

De Kameraadschappij is een vrijwilligersorganisatie. Alle activiteiten worden door de eigen leden georganiseerd en zijn open voor iedereen, ongeacht lidmaatschap. Wil je ook iets leuks organiseren, of dit nu een museumbezoek, wandeling of sportwedstrijd is? Dat kan! Neem contact met ons op, verzamel je kameraden en ga op pad!