https://images.app.goo.gl/9CEAXNk1sjQZHTqN9

De Kaapse Bossen

Het is weer heerlijk weer, en dat kan maar een ding betekenen! Zaterdag 8 juli gaat kameraadschap De Stroom wandelen door de Kaapse Bossen, in de Utrechtse Heuvelrug. We verzamelen om 15:00 op station Maarn en wandelen een route die ongeveer twee en een half uur duurt. Daar horen natuurlijk ook pauzes bij. Het beboste gebied is goed bewandelbaar en na de wandeling zullen we traditiegetrouw afsluiten in een pannekoekenhuis. Goed om te zeggen is dat we eindigen in Doorn, vanuit daar kan je met de bus naar station Driebergen-Zeist.

 

 

Deze wandeling door de Kaapse Bossen is in principe vanuit de Stroom- Oost, vandaar hun logootje, maar zoals altijd zijn leden uit het hele land welkom zich aan te sluiten. Deze wandeling leent zich hier bijzonder goed voor vanwege de zeer centrale ligging van de looproute. Ook als je (nog) geen lid bent maar wel zin hebt in een gezellige wandeling en om nieuwe kameraden te ontmoeten ben je welkom! Stuur me in dat geval vooral een berichtje op contact@kameraadschappij.nl

 

Mogelijk zijn er ook kameraden, waaronder dit lid van de redactie, met een interesse in het bijzondere stadsgezicht van Maarn. Al is het maar omdat het concept te vergelijken valt met volksbuurten. Zo leer je nog eens wat. Misschien een treintje eerder nemen.