Oost: Beek, Berg en Dal

Zaterdag 11 juli is het zover! Dan gaan we eindelijk weer (met beperkte capaciteit) wandelen. De Stroom – Oost heeft een fijne route uitgestippeld naast Nijmegen over maar liefst 8 heuvels. Deze wandeling biedt onderweg prachtig uitzicht op de Waal en de Ooijpolder. Merkwaardige bezienswaardigheden onderweg zijn onder andere; de vestigingsplaats van een Romeins castra (circa 10 v.C.), de beginselen van wat later Nijmegen zal worden; een van de dikste bomen van Nederland, de kabouterboom met een omtrek van 8.33 meter; uitzicht op het kleinste kerkdorp van Nederland (Persingen); én het pittoreske Beek-Ubbergen.

Lijkt het je leuk om ook mee te wandelen? Laat het ons vooral weten via een berichtje aan onze facebookpagina of e-mail naar contact@kameraadschappij.nl, zodat we zeker weten dat we kunnen voldoen aan de Coronamaatregelen. We beginnen om 12 uur bij de kruising van de Berg en Dalseweg, Caesarstraat en Beukstraat in Nijmegen (ter hoogte van Berg en Dalseweg nummer 326). Hier kun je ook je fiets veilig kwijt.

Kom je wel met het OV, wees dan verstandig en breng jezelf en anderen niet in onnodig risico. Draag een mondkapje tijdens de wandeling en houd anderhalf meter afstand met je kameraden!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!