Heel tevreden!

ik ben echt heel tevreden met hoeveel we nu op de planning hebben staan- en hoeveel er ‘naast’ de planning staat. Gepland om in te plannen, als je begrijpt wat ik bedoel! 😀 Zie de actuele lijst hierrrr.

We hebben straks een tuinierevenementje om wat kleur in de wereld te brengen. Treuzel niet, bestel even die zaadjes, kom op nouuu.
30 maart! Een geschikte locatie bij jouw woonplaats!

Daarna een wandeling in het westen van het land – bij Wassenaar in de buurt. Ik heb de kameraden in die regio al even niet gezien en ik verheug me er op weer met jullie te wandelen. Mooi stukje Nederlandse cultuur-natuur om te herverkennen ook! Schroom niet, trek die schoentjes aan. Het is lente! Loopt mee.
31 maart te Wassenaar!

Begin van April een kickboksclinic van een van onze sportiefste kameraden – als er iemand sportiever is laat me dat vooral weten 💪😾 – Ik kan me geen betere manier voorstellen om even flink te zweten, lekker sporten met de kameraad’n. Twijfelt niet, meldt je aan!
6 april te Nieuwegein!

Eind van april! Lekker voetballen met andere linkiepinkies! Ik hoor van alles over aanmeldingen van teams en ik heb er enorm zin in! Aarzel minder! Join een team of trek even de aandacht zodat we een team voor je vinden!
21 april te Nijmegen!

Halverwege mei hebben we zelfs al plannen! Stevige wandeling in het oosten van het land, een ‘dagje uit in de natuur‘ zoals de NS het aanbeveelt! Loop mee!
18 mei vanaf Arnhem!

Hou de evenementen in de gaten, zonder twijfel komt er meer wanneer de vlam in de pan slaat 🤭👍

En misschien verwant, al durf ik dat nog niet helemaal met zekerheid te stellen – ‘collectief ondeugend’ schijnt komende zondag (17 maart) een wandeling vanaf 11uur vanaf station Driebergen-Zeist te willen lopen. Ben wel benieuwd naar dit clubje collectief dus als het lukt wil ik ook even een kijkje nemen.
Ooit had ik een sjaaltje met vossen er op maar die bestaat nu alleen nog maar in mijn weemoed. Helaas, had er goed bij gepast. Gelukkig weet ik mijn knalharde Kameraadschappij-shirt wel te vinden. Daar ook heel tevreden mee.Kom ook, kom ook! Ik wil alles meedoen- misschien jij ook?