Photo by Pascal Swier on Unsplash Afbeelding bewerkt voor de Kameraadschappij

Landelijk Voetbaltoernooi!

Save the date! Op 21 april 2024 vindt het eerste Kameraadschappij voetbaltoernooi plaats!

Vanaf 11:00 ’s ochtends tot 17:00 ’s middags in de sportzaal in het stadscentrum van Nijmegen, op loopafstand van het station, gaan we een dag gezellig zaalvoetballen! De insteek van het toernooi is gezelligheid en kameraadschap. We nodigen daarom iedereen uit, welke linkse club je ook bij zit, of je een vakbondslid of klimaatactivist bent, om een team samen te stellen en mee te doen aan het toernooi. Aan het einde van de dag is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen.

De opzet van het toernooi is gemengd. De teams mogen bestaan uit 5 tot 7 mensen. Meld je aan via deze link en hopelijk zien we je daar!

Meer info volgt!


Er wordt al druk gebouwd aan nieuwe teams! Voel je dus vrij om je met een paar vrienden aan te melden, ook als je nog geen lid bent van de kameraadschappij. Zorg wel dat je vrienden mee willen doen natuurlijk. Nog tijdens het schrijven het nieuws gehoord van twee teams die zich aansluiten!

Als je vrienden NIET mee willen doen aan het belangrijkste voetbaltoernooi van het jaar, helaas. Maar als je zelf toch graag wilt, voel je vrij om mij te mailen op contact@kameraadschappij.nl, dan kunnen we altijd even kijken of we nog plek hebben!

“jamaar ik kan heul niet voetballen-” en ik kan geen blogpostjes schrijven maar je ziet, ik doe het toch! Het gaat natuurlijk ook niet bijzonder OM het voetballen. Het gaat er om wie het beste team verzamelt. Het gaat erom om elkaar te leren kennen, om de gezelligheid en om even lekker een sportdagje mee te pakken. Want zeg nou zelf, je sport waarschijnlijk niet te véél. Ikke niet in elk geval.

Met kameraadschappelijke groeten,
DoeMee.