Kickboksen voor Queers

Het laatste weekend van April, op zondag de 30e hebben we met de Stroom Noord, en samen met De Rode Lap natuurlijk, een prachtige clinic georganiseerd. Kickboksen voor queers. Als steunbetuiging.

Want niet om het een of ander, maar ‘kameraad’ is natuurlijk een genderneutraal woord.

Het was een prachtige clinic waarbij we samen hebben gevochten voor inclusiviteit en de basis van zelfverdediging hebben geleerd. We willen graag onze waardering uitspreken aan alle deelnemers die bijgedragen hebben aan het creëren van een veilige en inclusieve ruimte voor iedereen.

We hebben weer gewerkt aan de basis van de zelfverdediging, ditmaal onder bezielde leiding van een andere kameraad elders uit Nederland.

Een welverdiende shoutout gaat naar onze instructeurs, die ons niet alleen hebben geholpen met onze technieken, maar ons ook hebben geïnspireerd om te strijden voor onze rechten. De donaties die gedaan zijn tijdens de clinic gaan naar Dragbar Dorothy’s hier in Groningen.

Ook waren we erg tevreden over de opkomst! Een goeie handvol mensen die sportief hun best deden! Een deel hiervan blijkt zelfs interesse te hebben in de kleinere, wekelijkse, trainingsavonden!

ook jij, lezer, bent in principe welkom!

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!