Kickboksclinic!

Op zaterdag 8 april 2023 heeft de kameraadschappij een Kickboxclinic in Groningen georganiseerd. Het was een indrukwekkende ervaring waarbij we meer dan 2 uur hebben gesport, veel geleerd en flink hebben gezweet.

De les begon met een uitgebreide warming-up om onze spieren op te warmen en onze hartslag te verhogen. Na de warming-up kregen we instructies over verschillende technieken, zoals jabs, uppercuts en kicks. De instructeur benadrukte dat deze technieken niet alleen nuttig zijn voor sport, maar ook voor zelfverdediging in het dagelijks leven.

Een van de dingen die deze clinic zo bijzonder maakt, is dat de lessen gratis zijn en openstaan voor iedereen. Dit is in lijn met de socialistische principes van de kameraadschappij, waarin iedereen gelijke toegang heeft tot sport en beweging. Het is inspirerend om te zien hoe deze organisatie zich inzet voor het bevorderen van gezondheid en welzijn voor de gemeenschap.

Tijdens de training werden we aangemoedigd om ons te concentreren op onze ademhaling en lichaamshouding, en om ons te focussen op het uitvoeren van de technieken met de juiste techniek en kracht. De instructeurs waren zeer behulpzaam en namen de tijd om onze technieken te corrigeren en ons te begeleiden bij het uitvoeren van de oefeningen.

Na de oefeningen op de bokszakken en stootkussens mochten we kort sparren met elkaar. Dit was een uitdagende en intense ervaring waarbij we onze technieken in de praktijk konden brengen en onze conditie op de proef konden stellen. We werden aangemoedigd om elkaar te helpen en te ondersteunen, en om een gevoel van kameraadschap en solidariteit te creëren.

Geweldige ervaring!

Al met al was de Kickboxclinic een geweldige ervaring die niet alleen onze fysieke kracht en uithoudingsvermogen heeft verbeterd, maar ook ons gevoel van gemeenschap en solidariteit heeft versterkt. Ik zou deze sportschool ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in zelfverdediging, vechtsporten en socialistische gemeenschap.

Na de clinic zal er elke donderdag een gratis training zijn waar iedereen kan aansluiten.

Meld je vooraf aan via email.

Contact@kameraadschappij.nl

of

Stroomnoord@kameraadschappij.nl

(Of via DM op onze social media)