Het tweede intermezzo

Tot onze grote spijt moeten we voor de tweede keer dit jaar een pauze inlassen in onze publieke activiteiten. Met de verslechtering van de coronasituatie zou het onverantwoordelijk zijn om openbare evenementen voor grote groepen door het land te organiseren. Dit betekent echter niet dat wij zelf ook pauze nemen!

Achter de schermen timmeren wij hard door aan de fundamenten van onze vereniging-in-opbouw – statuten worden vastgelegd, beginselen opgesteld en draaiboeken geschreven! Ook blijven we besloten, in groepjes van minder dan vier, bij elkaar komen om op anderhalve meter afstand en met masker te wandelen. Ook tijdens een pandemie is in beweging blijven en afspreken met vrienden belangrijk voor ons mentale en fysieke welzijn. Mits je daarbij geen gezondheidsrisico’s neemt en en de coronamaatregelen respecteert, uiteraard.

Zodra de situatie verbetert en de maatregelen het weer toelaten zullen wij weer publieke evenementen organiseren. Wil jij bijdragen aan de Kameraadschappij, ofwel achter de schermen, ofwel door coronaproof mee te wandelen met kameraden? Meld je dan aan via https://kameraadschappij.nl/lidworden/ en we nemen spoedig contact met je op! Tot snel.

,

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons mailen via contact@kameraadschappij.nl!